håndboldafdelingen – Håndbold

 Den største afdeling i SUIF er håndboldafdelingen.  Her er garanti for masser af bold, sved og latter. I vores klub lægger vi stor vægt på fællesskabet og der er plads til alle. Vores holdning er klar – alle kan være med. Vi elsker håndbold, nyder hinandens selskab og får god motion! 

Vi er i sæson 2019/2020 tilmeldt med 3 damehold: Serie 2 i JHF, serie 3 og Old Girls i DGI. Som senior spiller er der ingen aldersbegrænsning, vi kan få dispensation til spillere ml. 16 og 18 år. For at spille med på Old Girls holdet skal du være fyldt 28 år. Vi træner altid i Nustrup hallen torsdage kl. 20.00-22.00. Som et nyt tiltag, har vi i år også ekstra styrke- og skudtræning tirsdag aften, for de som ønsker det. 

Sæsonen starter altid ultimo august og vi samles om et brag af en afslutningsfest i april. Kontingent er 500,00 kr. inden jul og 500,00 kr. efter jul. Der gives rabat til spillere under 25 år. 

Til de mindste har vi også et tilbud: TRILLE/TROLLE, som er for de 2-5 årige og deres forældre/bedsteforældre. Der er fokus på motorik og leg med udgangspunkt i håndboldens verden, men alt foregår på børnenes præmisser.

TRILLE/TROLLE foregår søndag formiddag i Nustrup Hallen i tidsrummet kl. 09.30-10.30. En sæson koster 300,00 kr. 

 

Som en del af et aktivt lokalsamfund lægger vi stor vægt på at hjælpe hvor vi kan. Vi deltager i arrangementer til både jul og fastelavn, samt hjælper til ved og den årlige Sankt Hans fest i Sognegården.

Desuden deltager vi i Høtteoptog og selvfølgeligt også håndbold relaterede arrangementer, såsom julestævne i Lundtoft IF, Strandhåndbold i Vojens og Landsmesterskaberne, enten udendørs eller indendørs.

 

Hvis du også ønsker at være en del af Skrydstrups ”jernhårde ladies”, så kom endelig med på holdet, vi har altid plads til flere. Så lover vi, at dine torsdage får tilført motion, grin og fantastisk godt selskab.

Hvis du har spørgsmål kontakt vores formand, Maia Hansen, mobil 2537 2848

Eller find os på Facebook: https://www.facebook.com/pg/SUIFladies/posts/?ref=page_internal